Om oss

Enlight realiserer bærekraftig innovasjon, vekst og konkurransekraft

Slik bidrar vi til å skape morgendagens arbeidsplasser og en bedre fremtid

Vi har lang erfaring og kompetanse innen innovasjon, finans, skalering og internasjonal etablering som gjør oss i stand til å hjelp våre kunder videre.
 
 Vi maksimerer våre klienters suksess gjennom kommersiell innsikt, rådgivning og nettverk. Ved å knytte sammen spennende selskaper, og bistå i bruk av gode verktøy og virkemiddelapparat, gjør vi at flere lykkes med innovasjon og vekst– både i Norge og i nye markeder.

Gjennom våre eiere og partnere har vi et unikt økosystem som gir kundene våre tilgang til testfasiliteter, pilotkunder og kompetansen som trengs for å ta selskapet videre.

Vårt unike økosystem - eiere og partnere

Valinor

Valinor er et norsk investeringsselskap som har håndfast erfaring med å bygge suksessrike bedrifter. Gjennom nøye utvalgte investeringer og aktivt eierskap har Valinor opparbeidet en portefølje med stort potensial innen fornybar energi, infrastruktur og havbruk.

Investeringene retter seg kompromissløst mot bærekraftige løsninger for å fremme vekst og synergier. Til sammen utgjør Valinors aktiviteter en satsing mot en morgendag vi alle ønsker å våkne opp til.

Kverneland Investering

Kverneland Investering er et norsk investeringsselskap med omsetning på flere milliarder gjennom sin portefølje med selskaper. 

Kverneland Investering har en bred portefølje med investeringer i blant annet eiendom, forretning, finansielle tjenester og fornybar energi.

Partnere

I innovasjons- og vekstfaser generelt er det en rekke områder en har behov for å styrke kompetansen innenfor eller kjøpe tjenester. 

Enlight er blant annet partner med selskap innenfor regnskap & revisjon, juridiske tjenester, beskyttelse av IP, designtjenester og utviklingstjenester. 

Vi jobber tett med dem som er gode på å jobbe med bedrifter i en vekstfase. 

network, earth, block chain